Tehnologija

Izdelava tiskanih vezij

Lean production

Planirani vitki proizvodni procesi

Ponosni smo na našo vitko proizvodnjo. Informatizacija proizvodnih procesov nam olajša upravljanje vseh funkcij in proizvodnih procesov in pripomore k povečanju produktivnosti in skrajšanju časa proizvodnje.

Certified modern production processes

Certificirani sodobni proizvodni procesi

Svoje proizvodne obrate imamo opremljene s sodobnimi stroji. V zadnjih letih vlagamo predvsem v sodobne avtomatske linije, ki pomembno vplivajo na kakovost in nadzor celotnega procesa.

Accordance with EU regulations

V skladu s predpisi EU

V vseh porah našega delovanja se prepleta zavezanost k ohranjanju okolja, skrb za varno delovno okolje in varstvo osebnih podatkov skladno z vsemi regulativami EU.

All process are enviroment friendly

Vsi procesi so okolju prijazni

Varstvo okolja ima posebno mesto v AKA PCB in je močno vključeno v strategijo in upravljanje podjetja. Zavedamo se sprejete okoljske strategije in si nenehno prizadevamo za zmanjševanje obremenitve okolja in podnebja.

Express service supplies

Ekspresne dobave

Vedno pogostejša so naročila majhnih serij tiskanih vezij za končne butične izdelke. Posebna linija s fotopostopkom nam omogoča hitro izdelavo vseh naročil do 100 proizvodnih panelov v 5 delovnih dneh.

Tehnološke zmogljivosti

Smo praktično usmerjeni in s pomočjo trdnih partnerstev, velikih tehničnih zmogljivosti in dolgoletnih izkušenj zagotavljamo celovite rešitve za tiskana vezja.

Vitka proizvodnja

Planirani vitki proizvodnji procesi – informatizacija proizvodnih procesov nam olajša upravljanje vseh funkcij in procesov proizvodnje. Z napredno informacijsko tehnologijo imamo na voljo ažurne in zanesljive informacije in s tem rešitev za planiranje proizvodnje, s katero smo izboljšali doseganje dobavnih rokov, zvišali nivo produktivnosti in zmanjšali čas, potreben za planiranje številnih operacij v proizvodnji.

Pomagamo vam od začetka do konca procesa izdelave tiskanih vezij

Naš tehnolog vam svetuje pri optimizaciji celotnega postopka od zasnove do končnega izdelka.

X

Pomagamo Vam od začetka do konca procesa izdelave tiskanih vezij

Pošljite nam povpraševanje in stopili bomo v stik z vami.
  • Max. file size: 2 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.