CO-FINANCED PROJECTS

LIGHT+BUILDING 2022 hala 8.0, H56

Individualni nastop na mednarodnem sejmu Light+Building 2022

Naziv operacije: Light+Building 2022

Podjetje AKA PCB d.o.o. se bo udeležilo največjega panožnega sejma na svetu Light+Building Autumn Edition 2022, ki se bo odvijal od 02. do 06.10.2022 v Frankfurtu v Nemčiji. Naš razstavni prostor H56 se nahaja v hali 8.0.

Glavni namen je predstavitev podjetja novim, potencialnim kupcem ter izvedba poslovnih srečanj z obstoječimi poslovnimi partnerji. S predstavitvijo želimo povečati mednarodno prepoznavnost podjetja na tujih, predvsem evropskih trgih in predstaviti izdelke, s poudarkom na tiskanih vezjih za svetilno industrijo, proizvajalcem svetilne tehnike in drugih električnih aparatov in naprav. Operacija »Light+Building« bo izboljšala pozicioniranje blagovne znamke in produktov (storitev) podjetja AKA PCB d.o.o. na tujih trgih, povečala doseg do identificiranih ciljnih skupin in konkurenčnost podjetja.

“Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.”

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj” (www.eu-skladi.si)