Lokalni proizvajalec tiskanih vezij

NAREJENO V EVROPI

Oglejte si naš proces v VIDEU

Flexibility

Fleksibilnost in hitra odzivnost

Zaloge različnega materiala nam omogočajo fleksibilno storitev in hitro odzivnost, z vitko proizvodnjo linijo se prilagajamo zahtevam kupcev in naša tiskana vezja lahko dostavimo kamorkoli v Evropo v kratkih rokih.

55 years

57 let dela in izkušenj

Od leta 1965 smo z roko v roki z naprednimi tehnološkimi rešitvami v koraku s časom na področju tiskanih vezij. Dolgoletne izkušnje in volja do dela pripomoreta, da s svojimi kupci oblikujemo uspešna dolgoletna partnerstva.

Tehnical consulting

Tehnično svetovanje

Zavedamo se, da sta izdelava in tehnologija tiskanih vezij tesno povezana, s svojimi visoko kvalificiranimi strokovnjaki našim kupcem ponujamo pomoč in svetovanje že v fazi projektiranja.

Team

Motivirana in visoko usposobljena ekipa

Zaposleni so temelj našega uspeha. S talentom in intuicijo so se sposobni hitro odzvati in ustreči sodelavcem ali kupcem, njihova znanja in kvaliteta nas postavljajo pred našo konkurenco.

Map

Velikoserijska proizvodnja v središču Evrope

Celotno proizvodnjo, s kapaciteto več kot 15.000m2/mesec, tako za manjše kot za velike serije ohranjamo v Sloveniji. Lasten razvoj in izdelava orodij nam omogoča hitrejšo, racionalnejšo in fleksibilnejšo masovno proizvodnjo.

Strokovnjaki tehnologije

Oddelek tehnologije sestavlja skupina uveljavljenih strokovnjakov z izkušnjami in specializiranimi znanji. Ekipa strokovnjakov, ki ustvarjajo vrednost in razvijajo rešitve za naše kupce, so desna roka proizvodnji in z natančnim vodenjem projektov pripeljejo izdelek od ideje do realizacije.

Quality

Temelj odličnosti

Naša proizvodnja in tehnologija nam omogočata, da neprestano optimiziramo procese in sledimo inovacijam na področju tiskanih vezij. Hkrati skrbimo tako za kratke roke izdelave, kot za tehnično dovršene izdelke. Ob odpremi naših končnih izdelkov se prepričamo o njihovi kakovosti in poskrbimo, da zapustijo naše skladišče zaviti v okolju prijazni embalaži.

“Zadovoljni smo s hitrimi dobavami za množično proizvodnjo. S podjetjem AKA PCB nimamo težav s potrjenimi datumi dobave.”

Industrija LED razsvetljave

Kupec

“AKA PCB je zanesljiv dobavitelj s katerim sodelujemo že več kot 20 let..”

Avtomobilska industrija

Kupec

»Naša proizvodnja in tehnologija nam omogočata nenehno optimizacijo procesov in sledenje novostim. Pri nabavi materialov zahtevamo visoke standarde in pričakujemo le najboljše. Z dobaviteljem PCB AKA nam to uspeva. “

Avtomobilska industrija

Kupec

“Resnično cenimo strokovnost in razpoložljivost AKA ekipe za tehnično pomoč in podporo.”

Industrija LED razsvetljave

Kupec